Menu

Demonstratie van de Bemertherapie voor een betere bloedsomloop

Kom op zaterdag 26 oktober naar het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel voor een demonstratie van de unieke Bemertherapie. Van 10 tot 16 uur kunt u ieder uur komen luisteren naar de uitleg van natuurgeneeskundig therapeut Helga Holthuizen over de therapie zelf en er is tevens de gelegenheid om deze therapie gratis te ervaren.

De Bemer is een apparaat wat een signaal afgeeft aan de allerkleinste bloedvaten voor een betere doorstroming en geeft ondersteuning aan het zelf genezend vermogen van het lichaam.De bloedsomloop is een systeem van het lichaam om voedingsstoffen en afvalstoffen te vervoeren van en naar alle organen. Het is daarom van groot belang dat dit systeem goed functioneert. Deze therapie wordt ook wel fysische vasculaire therapie genoemd. Wetenschappelijk dubbel blindstudies en goedkeuring volgens de EU richtlijnen maken dat een behandeling met dit systeem is toegestaan voor zowel de medische praktijk als thuisgebruik.

De  Bemertherapie kan worden ingezet voor o.a. betere doorbloeding en afvoer van organen en weefsel, verlichting van pijn, ondersteuning van de genezing van wonden en (sport)blessures, ondersteuning van het immuunsysteem, betere lichamelijke en geestelijke conditie, kortere hersteltijden na het sporten en nog veel meer.

Als u interesse heeft in deze unieke Bemertherapie, dan kunt u zich opgeven bij Helga Holthuizen (telefoon 06 27563823 of email h.holthuizen@outlook.com) of via klantenservice@broedersgezondheidswinkel.nl.