Menu

10 jaar Gezondheidscentrum Oosterhout!

Specialisten Gezondheidscentrum OosterhoutFeest. Het Gezondheidscentrum Oosterhout viert zijn tweede lustrum! Onopvallend gelegen aan de Mathildestraat 5B in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan Keiweg 7 is het er al tien jaar lang dagelijks een komen en gaan van cliënten of patiënten die het heil voor hun gezondheid in handen leggen van de complementaire geneeskunde. Let op: zo’n twintig medisch deskundigen met kennis op de meest uiteenlopende gebieden zijn daar actief in zes praktijkruimtes. Het lijkt wel een van de best bewaarde geheimen van Oosterhout.

Erkend door zorgverzekeraars

Om direct maar alle argwaan weg te nemen: alle behandelaars zijn aangesloten bij beroepsverenigingen. Pas na een pittige studie mogen ze met de verkregen erkenning in hun hand aankloppen bij de deur van het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Mathildestraat 5B. Dat betekent dat hun behandelingen door zorgverzekeraars, natuurlijk afhankelijk van het pakket, vergoed worden. Zowel het diploma als de erkenning door de zorgverzekeraars garandeert de kwaliteit van het centrum.

Veelkleurig spectrum

De terreinen waarin de deskundigen gespecialiseerd zijn, is zo uiteenlopend en zo gespecialiseerd dat je daarvoor het beste de website kunt raadplegen: www.gezondheidscentrumoosterhout.nl. Onder één dak bevinden zich tal van disciplines zoals reumatologie, osteopathie, holistische massage, klassieke homeopathie, acupunctuur, natuurgeneeskundige therapie, mesologie, voetreflexologie, orthomoleculaire geneeskunde, bodyscan, voedingsadvies, botdichtheidsmeting, mindfullness, chinese kruidengeneeskunde, te veel om alles op te noemen.

Wisselwerking

Wim Melis: ” De meerwaarde van dit gezondheidscentrum is ook de veelschaligheid en de wisselwerking. Wij komen met regelmaat bij elkaar en dan wordt er een gezondheidsthema aan de orde gesteld. Iedere deskundige die hier werkt geeft vanuit zijn of haar discipline een visie op het aan de orde gestelde probleem. Daardoor wordt het thema van verschillende kanten bekeken. Kruisbestuiving zou je het kunnen noemen.”

Geen hemelfietsers

Een cliënt: ‘Ik zie het als een medisch centrum voor mensen die in het reguliere circuit ‘uitgedokterd’ zijn. Je mag van je huisarts ook niet verwachten dat hij op alle terreinen gespecialiseerd is. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je bij een of andere hemelfietser terechtkomt.” Op de site is een contactformulier te vinden. U kunt daar gerust al uw vragen stellen of uw gezondheidsproblemen voorleggen en u krijgt gegarandeerd binnen afzienbare tijd een reactie met een advies.

Gezondheidscentrum Oosterhout
Mathildastraat 5B, 4901 HC Oosterhout
www.gezondheidscentrumoosterhout.nl
info@gezondheidscentrumoosterhout.nl