Menu

Gezondheidsmeting: meer inzicht in de gezondheid van uw lichaam

Gezondheid is ons kostbaarste bezit; zolang we niks mankeren denken we er niet over na. Maar zodra het zenuwstelsel ons waarschuwt dat er iets hapert aan onze lichaamsfunctie, zogenaamde symptomen, hopen we dat het niks ernstigs is. Klachten en ziektes kunnen voortkomen uit tekorten in ons lichaam. Denk hierbij aan vitamines, mineralen, vetzuren, aminozuren en zuurgraad die ook onze mentale veerkracht bepalen.

Om onzekerheid en eventuele angst weg te nemen kunt u in het Gezondheidscentrum Oosterhout (GCO) een gezondheidsmeting laten doen om te zien of alle stoffen in voldoende mate aanwezig zijn en of uw lichaam deze ook kan omzetten in bruikbare stoffen. Meten is weten!

De meting gebeurt eenvoudig door het vasthouden van de sensor van het scanapparaat en op de monitor kunt u de analyse zien welke systemen in het lichaam lijden onder de tekorten en hoe. Er kan direct een advies gegeven worden voor supplementen. Bij herhaling van de meting worden dan de verbeteringen zichtbaar.

Tijdens het consult worden eventueel uw leefstijl en voedingspatroon besproken. Met eenvoudige aanpassingen wordt op die manier aan het opheffen van tekorten gewerkt. Deze digitale anamnese is een consult van circa ¾ uur en kost € 50. Dit wordt vergoed indien aanvullend verzekerd en ook vervolgconsulten zijn op dezelfde wijze mogelijk.

De meting wordt uitgevoerd door Suzanne Kuiper van Madusan Natuurgeneeskunde en valt onder supervisie van Dr. René Tisscher. Mocht de uitslag dit vereisen, dan zal geadviseerd worden een aanvullend consult aan te vragen bij Dr. Tisscher, die de kennis heeft van 131 ziektebeelden waarvan ook nog een alternatieve behandeling wetenschappelijk bekend is. De uitslag is per slot van rekening onderhevig aan de individuele genetische variatie en hetleefpatroon van de persoon. Daarnaast is er een heel team therapeuten beschikbaar voor eventuele vervolgconsulten.

Het GCO is bereikbaar via Broeders Gezondheidswinkel, Keiweg 7. Of via de achterkant: Mathildastraat 5b, 4901HC Oosterhout

Meer informatie over of aanmelden  voor een meting kan op telefoonnummer van Madusan Natuurgeneeskunde: 0617171781