Menu

Verbeter uw gezondheid door middel van de neusademhaling

Gratis inloopochtend bij Gezondheidscentrum Oosterhout

We ademen vaak niet optimaal. We ademen vaak oppervlakkig, te veel, te snel. Dit kan consequenties hebben voor onze gezondheid. Ben je benieuwd of jij effectief ademt? Wil je weten hoe jij met je ademhaling stress en emoties kunt reguleren en je gezondheid kunt verbeteren?

Sandra Collin is gecertificeerd ademtherapeut. Ze heeft tips en technieken bij o.a. angst, stress, slaapproblemen, snurken en burnout. Enkele klachten die ook het gevolg kunnen zijn van een disfunctionele ademhaling zijn hoofdpijn, astma, hooikoorts, hoge bloeddruk. De oorzaak is meestal stress. Met simpele ademhalingsoefeningen is al innerlijke rust te bewerkstelligen. Ontspanning geeft het lichaam de kans te resetten en te herstellen. Ook zijn er ademhalingsoefeningen voor meer energie, focus en voor een betere nachtrust. En… ademen doe je toch al!

Op zaterdagmorgen 24 september kun je tussen 09.00 uur en 12.00 uur geheel vrijblijvend bij Sandra binnenlopen. Sandra’s praktijk voor ademtherapie en coaching is onderdeel van het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout.  Meer informatie over Sandra Collin zie www.gezondheidscentrumoosterhout.nl en LinkedIn: Sandra Rosa Collin.