Menu

Inloopdag Hypnotherapie op zaterdag 15 juni

Monique heeft ruime ervaring in de therapeutische begeleiding van mensen in hun proces naar meer welzijn, gezondheid, meer succes en geluk. Ook worden regelmatig trainingen aangeboden waar gebruik wordt gemaakt van zelfhypnose.
In hypnotherapie praten we niet alleen over je probleem. We maken gebruik van hypnose om contact te maken met het vindingrijke, positieve onbewuste om dieperliggende oorzaken op te lossen, waardoor klachten of problemen verminderen of oplossen.

Ben je benieuwd naar wat Hypnotherapie voor jou kan betekenen of wil je weten wat hypnotherapie is? Dan ben je welkom bij de gratis inloop op zaterdag 15 juni 2019 om je vragen te bespreken met Monique van Eijnatten, gecertificeerd hypnotherapeut. Haar praktijk voor Hypnotherapie & Coaching is onderdeel van het Gezondheidscentrum Oosterhout.

De gratis inloop vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00 uur in het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Mathildastraat 5B in Oosterhout of via Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7. Je kunt je aanmelden via info@moniquevaneijnatten.nl. Voor meer informatie over Monique van Eijnatten, Hypnotherapie & Coaching kijk op www.moniquevaneijnatten.nl en/of
www.gezondheidscentrumoosterhout.nl.