Menu

Kristel van der Klugt – PRI therapeut i.o.

PRI

Past Reality Integration helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst en onbewust beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.

De sleutel ligt in jezelf

Dat is de sleutel tot een lichter leven. Een leven in contact met jezelf, de ander en je omgeving. Vanuit je hart, in liefde en met overgave. Creatief en energiek. Onafhankelijk en met vertrouwen. PRI helpt je die sleutel te vinden en bovenal, om hem zelf te gebruiken!

Kristel van der Klugt

Kristel leert je tijdens een therapietraject hoe je zelf PRI kunt toepassen aan de hand van jouw hulpvraag. Je leert jezelf te observeren op welke situaties de emoties (afweren) activeren waar je last van hebt, en wat er wordt geraakt. Aan de hand van het PRI-model, dat heel helder maakt hoe jouw brein werkt, krijg je zo meer zelfinzicht.

Vervolgens ga je werken met je gedrag. Door heel bewust je gedrag te stoppen krijg je toegang tot diepere, onbewust weggestopte gevoelens. Je ontdekt zo dat die niet horen bij je leven nu, maar bij het kind dat je was.

Ten slotte leer je heel bewust de wereld zonder de vertroebeling van je afweren ervaren. Je legt daarmee als het ware nieuwe verbindingen aan in je hersenen. Je komt weer in contact met wat jij van daaruit wilt doen, in verbinding met jezelf en je omgeving, en durft daar ook naar te gaan handelen.

PRI is er voor iedereen

Misschien ervaar je nu acute emotionele blokkades en zoek je direct begeleiding van een therapeut. Het kan ook zijn dat je wilt leren hoe je lichter en vrijer kunt leven. Waar heb jij last van? Waar loop jij tegenaan? 

“Het lijkt me een grote eer om jou deze ervaring ook te kunnen geven

zodat je weer kunt gaan stralen als jouw eigen unieke zelf! “

Meer informatie

Of neem contact met me op via KriS LiFe aRt.