Menu

Maja Faasse – Medisch Thermograaf, Vrouw en Vitaal

Maja Faasse

Maja heeft jarenlang ervaring in de natuurgeneeswijze en wil ze mensen bewust maken van hun gezondheid en leefstijl. Doordat ze al ruim 10 jaar voor de FAGT in de bij en nascholing commissie zit en vele bijscholingen heeft gevolgd is haar rugzak van kennis zeer breed.

De basis van deze kennis is ruim 14 jaar geleden gelegd door haar 4 jarige HBO studie Voetreflexzone therapeut met HBO Medische Basiskennis en later nog HBO Psychosociale Basiskennis.

Als je eenmaal in aanraking komt met natuurgeneeswijze gaat er een wereld open en krijg je honger naar nog veel meer kennis. Ik zeg altijd:” Alles wat je in de natuurgeneeswijze leert valt als een puzzelstuk op z’n plek, het past altijd in de oneindige puzzel”.

Haar specialisatie is vooral gericht op vrouwen en bewustwording, vandaar ook Vrouw en Vitaal. Dit betekent niet dat mannen niet welkom zijn voor een afspraak.  Maar vrouwen zijn nu eenmaal vrouwen met vrouwen dingen. Maja is Coach voor Vrouwen, Hormonen, Overgang, Visie op het leven, Leefstijl,  Metabolic Balance ( Afvallen afgestemd op u eigen bloedwaardes en begeleiding) is Voetreflexzone therapeut en heeft speciale aandacht voor Borstgezondheid.

Ze wil veel vrouwen bereiken om ze meer te leren over hun borsten en hoe je ze zelf gezond kunt houden. Deze informatie is niet overgedragen van moeder op dochter omdat er vroeger nooit over werd gepraat. Alles was taboe en over klachten werd nauwelijks gesproken die hoorde erbij, je bent tenslotte een vrouw. Ook is er sindsdien veel veranderd in ons leven. Vrouwen hebben een baan, vaak op latere leeftijden kinderen, huishouden en eten zijn bijzaak geworden en houden we veel ballen in de lucht waardoor stress ons leven binnen sluipt . Daarnaast is ons eten van voeding naar vooral fabriek “vulling” veranderd, hebben we wifi en straling van mobieltjes, en worden we geleefd  door onze maatschappij en omgeving.

Het wordt hoog tijd dat we aan preventie gaan doen, zodat veel vrouwen goede voorlichting krijgen en leren wat je zelf kunt doen door bewustwording en simpele veranderingen van gewoontes.

Voor een thermografie borstonderzoek of vrouwen/mannen gezondheid onderzoek kunt u ook bij haar terecht. Dat is een preventief onderzoek met een infra-rood camera wat mee kijkt in de fysiologie van het weefsel. Dit onderzoek is pijn en straling vrij en met tips en begeleiding om de gezondheid van uw borsten te verbeteren. Dat is preventie!

Maja is gecertificeerd medisch Thermograaf.

Telefoon: 06-40412314

Website: www.vrouwenvitaal.nl / www.preventiefborstonderzoek.nl

E-mail: info@vrouwenvitaal.nl / info@preventiefborstonderzoek.nl

Facebook/ Instagram:  vrouwenvitaal  / preventiefborstonderzoek