Menu

Nieuwe praktijk voor Acupunctuur in Gezondheidscentrum Oosterhout

AcupunctuurSinds een aantal maanden heeft Sabine Hild een nieuwe praktijk voor acupunctuur in het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Mathildastraat 5B en in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel.

Wat is acupunctuur

Acupunctuur is een methode waar specifieke punten in het lichaam gestimuleerd worden met behulp van dunne naaldjes. Met acupunctuur kan met diverse pijnklachten en ziektebeelden behandelen, zoals bijvoorbeeld duizeligheid, tinnitus, hoofdpijn/migraine, gevoelloosheid/tintelingen, lumbale pijn/rugklachten, hooikoorts, huidklachten/acné, stoppen met roken, overgangsklachten, burn-out, tennisarm en ischias. Sabine is daarbij gespecialiseerd in elektro-acupunctuur, waarbij de in het lichaam ingebrachte naalden door middel van elektrische geleidingskabeltjes met een stimulatietoestel verbonden worden om zo de werking van de naalden te versterken.

Acupunctuur Oosterhout

Sabine heeft de acupunctuur opleiding bij het ICZO in Antwerpen gevolgd. Tevens heeft ze stage gelopen in het Zhejiang Provincial Hospital in China. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.acupunctuur-oosterhout.nl en voor contact naar 06-53520479.