Menu

Verbetering van immuunsysteem

Sinds begin maart mogen de contactberoepen weer aan het werk en ook binnen het Gezondheidscentrum Oosterhout mogen de therapeuten weer hun praktijk uitoefenen.

Zeker in deze tijd is verbetering van het immuunsysteem van cruciaal belang. In de praktijk van Helga Holthuizen kun je terecht voor o.a. manuele lymfedrainage, cranio-sacraaltherapie en de Bemer therapie. Manuel lymfedrainage werkt op het immuunsysteem en op het zenuwstelsel. Dit werkt goed bij restklachten van het COVID virus, waardoor het lichaam sneller herstelt en de conditie vooruit gaat. Cranio sacraal therapie werkt op het gehele lichaam zowel lichamelijk als geestelijk. De Bemer therapie werkt op de verbetering van de bloeddoorstroming en kan ingezet worden bij o.a. pijnklachten en herstel na ziekte.

In deze tijd van het jaar komt de hooikoorts ook weer naar boven. De klachten hiervoor kunnen behoorlijk verminderen door het gebruik van tape op de reflexbanen. Ook manuele lymfedrainage werkt goed bij hooikoorts klachten.

Voor meer informatie kijk op www.massagepraktijkhelgaholthuizen.nl. Je kunt ook altijd bellen of mailen naar h.holthuizen@outlook.com.