Menu

Pam Ketelings – Thaise yogamassage

De Thaise Yogamassage vond 2500 jaar geleden haar oorsprong in India. Het is als therapeutische massage verder ontwikkeld in Thailand onder invloed van de traditionele Chinese geneeskunde. Tijdens deze massage worden begeleide yogastrekkingen gecombineerd met zachte of diepe stimulaties van de spieren door middel van acupressuur. De kracht van de stimulaties is afhankelijk van de cliënt.

Deze eeuwenoude massage wordt toegepast om levenskracht te vergroten, het lichaam te ontspannen en om lichaam en geest in balans te brengen. Thaise Yogamassage heeft op allerlei gebieden een gunstige uitwerking: het verhoogt de vitaliteit, het energieniveau, de flexibiliteit en de doorbloeding van het lichaam. Het versnelt de afvoer van afvalstoffen en brengt de lichaamssystemen in balans. De natuurlijke energiestromen verbeteren en de interne organen worden gestimuleerd. 

Massages zijn een preventieve manier om voor je gezondheid te zorgen en je lichaam te onderhouden.

Thaise yogamassage is een goede aanvulling om tot ontspanning te komen en het lichaam te stimuleren in de kracht van het zelfhelende vermogen.

Mijn doel is dat je echt even tijd voor jezelf hebt, dat je de ontspanning kunt toelaten en meer verbinding voelt met en ruimte voelt in je lichaam.

Ik werk vanuit mijn hart en geef de massages met veel liefde, aandacht, enthousiasme, met volledige toewijding en in samenwerking met jou. Want ieder mens en klacht is uniek en heeft een persoonlijke benadering nodig.

De massages worden over de kleren heen gegeven op een zachte mat op de grond. Het is aan te raden om lange, soepel zittende kleren aan te trekken, waarin je makkelijk kunt bewegen.

Je kunt bij mij terecht voor ontspanningsmassage of behandeling van klachten, ook tijdens je zwangerschap.

Voor vragen of een afspraak kun je mij bereiken via:

E-mail: pam.ketelings@gmail.com 

Telefoon: 06-47 325 777

www.pamketelings.nl