Menu

Sabine Hild – Acupuncturist

Sabine Hild is acupuncturist in Oosterhout. Zij heeft de acupunctuur opleiding bij ICZO in Antwerpen gevolgd. Tevens heeft ze stagegelopen in het Zhejiang Provinciaal Hospitaal in China.

Acupunctuur is een methode waar specifieke punten in het lichaam gestimuleerd worden met behulp van dunne naaldjes. Met acupunctuur kan men diverse pijnklachten en ziektebeelden behandelen, zoals bijvoorbeeld duizeligheid, tinnitus, hoofdpijn/migraine, gevoelloosheid/tintelingen, lumbale pijn/rugklachten, hooikoorts, huidklachten/acné, stoppen met roken, overgangsklachten, burn-out, tennisarm en ischias. Sabine is daarbij gespecialiseerd in elektro-acupunctuur, waarbij in het lichaam ingebrachte naalden door middel van elektrische geleidingskabeltjes met een stimulatietoestel verbonden worden om zo de werking van de naalden te versterken.

Verder heeft zijn zich verdiept in laseracupunctuur. Het licht van de laser stimuleert de acupunctuurpunten en werkt op celniveau. Het rood licht stimuleren ATP-productie, waardoor het genezingsproces wordt verbeterd.

Laser acupunctuur is een uitstekend behandelingsalternatief voor patiënten die bang zijn voor naalden.

Wat kan worden behandeld:
Duizeligheid, Tinnitus, Hoofdpijn/migraine, Gevoelloosheid/tintelingen, Lumbale pijn/rugklachten, Hooikoorts, Huidklachten/acne, Stoppen met roken, Overgangsklachten, Burn-out

Praktijk is verder gespecialiseerd in:
Body-mind-therapie, Homotoxicologie (homeopathie), Microstroomtherapie (stimatriph), Orthomoleculaire therapie, Celzouttherapie, ontzuren en ontslakken (p.jentschura), Laboratorium onderzoek

Website: www.acupunctuur-oosterhout.nl

E-Mail: info@bioregulatie.nl

of

Website: www.praktijkvoorbioregulatie.nl

E-Mail: info@praktijkvoorbioregulatie.nl

Telefoon: 06-535 20 479

Afspraken via telefoon of e-mail.